Energiek optreden van Babysitters Circus in Metropool

Ook in Hengelo was 'everything alright'

Tekst en foto's: Frans de Kerf ,

De Nieuw-Zeelandse groep Babysitters Circus gaf een optreden in Metropool en de zaal was lekker volgelopen. De in Nederland toch nog vrij onbekende groep, wist genoeg mensen aan te trekken om er een dynamische avond van te maken met behulp van een jong en uitbundig publiek.

De eerste single van Babysitters Circus in Nederland was het nummer ‘Everything’s Gonna Be Alright’. Dit nummer werd het themanummer van de ‘538 voor War Child week’, wat zorgde voor de doorbraak van de band. Inmiddels hebben ze een album uit, met dezelfde naam als de populaire single. Om dit album in Nederland te promoten, deed de groep ook Hengelo aan. 
 
Babysitters Circus bestaat uit vier leden die als individuele artiesten met allerlei andere projecten bezig zijn, maar die zich op dit moment richten op TBC. De muziekstijl van de groep zou omschreven kunnen worden als upbeat met een positieve boodschap. Ook hun nieuwe single ‘Mondays’ heeft deze boodschap. Het optreden in Metropool was energiek, bruisend en vol met enthousiasme. Dit alles werd op een manier gebracht die goed bij het publiek aansloeg. Inmiddels zijn de heren alweer vertrokken richting Nieuw-Zeeland, maar we zullen ze vast nog vaker in ons land mogen verwelkomen.