Het Twents Songschrijvers Gilde en Atak slaan de handen ineen

Speciale samenwerking tussen lokaal en nationaal talent

Redactie Enschede ,

De Grote Avond is een samenwerking tussen Atak en Het Twents Songschrijvers Gilde waarbij vijf Twentse Gildeleden samen met een nationale act een bijzondere seated show in de Grolsch Zaal in Atak organiseren. Speciaal voor de gelegenheid spelen de Twentse Gildeleden samen als band en begeleiden ze elkaars liederen. De bekende hoofdgast op 17 mei is a balladeer.

Het Twents Songschrijvers Gilde organiseert en programmeert singer-songwriter-optredens op evenementen en festivals en houdt elke maand open huis in het Atak café met een Open Mic: Twentse muzikanten presenteren hier hun zelfgeschreven liederen en liedjes. Doorgewinterde podiumrotten proberen nieuwe nummers uit, bibberende beginners zetten hun eerste stappen in de live-muziek en alles daartussenin.

A balladeer is nog niet eerder op de Open Mic van Het Twents Songschrijvers Gilde geweest. Aan de andere kant: Hij staat al enkele jaren in de Top 2000 met zijn 'Swim With Sam', bracht drie albums uit, waarvan er twee in de album top 20 van Nederland terecht kwamen, werd genomineerd voor een Edison, en tourt deze zomer door de USA. Voorwaar een gevestigde naam, dus. Hij is op 17 mei de Grote Gast van het Gilde.

De Twentse singer-songwriters die deze avond op het podium staan, zijn Johanneke ter Stege, Jovan Bilbija, Tim van Doorn, Tabby Wesner en Jasper Slaghuis. De avond wordt gepresenteerd door de initiatiefnemer van het Gilde: Arthur Adam.

Tickets VVK 10,00
Tickets Kassa 10,00
Prijzen zijn exclusief servicekosten.
De voorverkoop is gestart.