Enschedese singer-songwriter Tim van Doorn gebruikt crowdfunding voor debuutplaat

Draag je steentje bij aan een bijzonder project

Redactie Enschede. Foto: Chris Regtop. ,

Singer-songwriter Tim van Doorn, die in het verleden onder meer al een plek in de finale van de Grote Prijs van Nederland (in Paradiso) wist te behalen, is deze week gestart met een crowdfundingproject voor zijn debuutalbum. Voor 20 euro (of meer) kunnen muziekliefhebbers zijn nieuwste telg pre-orderen en zo bijdragen aan een zeer bijzonder
project.

“This Minor Side Effect”, de nieuwe plaat van Tim van Doorn, is meer dan een verzameling popliedjes; het is een jeugdboek/pop-opera, compleet met Roald Dahl-achtige illustraties en een doorlopend verhaal waarbij de hoofdpersoon “Jake” een reis vol liefde, verandering en de zoektocht naar een eigen identiteit aflegt. Van Doorn gaat een totaal andere richting op dan wat hij met poppunkband Clueless deed.

Het volledige album is vanaf eind augustus verkrijgbaar, maar mensen die pre-orderen krijgen er ook nog eens de demo’s bij. Voor meer dan 100 euro komt de muzikant het in je woonkamer nog eens rustig voordragen.

Hoe te bestellen?
- Kijk op: http://www.youtube.com/watch?v=RUU0ztj_F1c
of
- Maak 20 euro (of meer) over op girorekening 683943723 T.a.v. T. van Doorn Zet in de omschrijving, naast je postadres, je emailadres als volgt: Tim AT timvandoorn.nl, het @ teken wordt niet geaccepteerd.