Nadat Yori in Amerika is geweest om nummers te schrijven en daar te proeven van de roots van de blues en country heeft ze ondertussen 3 albums op zak. Ook haar deelname aan de band van Ilse de Lange mag natuurlijk niet vergeten worden. Ervaring heeft ze genoeg opgedaan dus heeft Yori voor de verandering een volwaardige band meegenomen. Waar ze normaal koos voor de intieme singer-songwriter-setting, staat nu het podium vol instrumenten. Met de kwaliteit die Yori afgelopen jaren heeft afgeleverd schept dit hoge verwachtingen voor de avond.

Verbazingwekkend, wat doet een band haar goed!

Onder flink gejuich

Onder flink gejuich van het publiek betreden Yori en haar band het podium. Zonder te blikken of te blozen wordt direct het eerste nummer ingezet. De zware drums van ’22 December’ beheersen meteen de zaal en legt de lat hoog voor de rest van het optreden. Het is duidelijk, hier staat niet zomaar een bij elkaar geraapt bandje.

Verbazingwekkend, wat doet een band haar goed! Het gitaarspel vormt met Yori’s stem tijdens Stay in the moment een prachtig samenspel, het is een lekker uptempo nummer wat de zaal meeneemt in het optreden. Terwijl Yori naar haar vriend wijst in het publiek schiet ze lichtjes vol.

Yori op d’r kwetsbaarst, daardoor ook misschien wel op haar best.

‘Wat vet dat jullie er allemaal zijn, ik krijg er een brok van in mijn keel'

‘Wat vet dat jullie er allemaal zijn, ik krijg er een brok van in mijn keel', vervolgt Yori.
Ondanks dat de band een gitarist heeft, is Yori gelukkig er niet vies van om zelf wat te spelen. Ze wisselt van elektrische naar akoestische gitaar voor Golden Ticket. Het is een ouder nummer, maar je hoort duidelijk hoeveel talent ze vroeger al had. 

Weer een gitaar wissel! Hoeveel heeft Yori er mee? Het is tijd voor een cover. Een prachtig uitgeklede versie The Weeknd’s Blinding by the Lights. De intimiteit van het nummer betovert de zaal. Het is een prachtig rustmoment voor de avond. Tijd voor wat nieuws en onbekends vervolgd Yori. De zaal wordt getrakteerd op nog niet eerder uitgebracht werk! Het is een prachtig rustig nummer. Yori op d’r kwetsbaarst, daardoor ook misschien wel op haar best.

Op volle toeren door het muzikale landschap

Yori bespeelt het publiek

Bonfire is gelukkig wat luchtiger. Na het bekendere Come on over neemt dit je verder op reis. Op volle toeren door het muzikale landschap waar Yori je in meeneemt. Yori bespeelt het publiek als professionele artiest, dat is niet zo gek met de ervaring die ze heeft. De handen gaan van links naar rechts en na de laatste toon van Nightsky vluchten ze snel het podium af.

Uiteraard begint het publiek te joelen en voor je het weet staat Yori weer op het podium. De toegift begint met een duet samen met gitarist Pepijn. De enthousiaste zaal wordt beloond met het nog nooit eerder vertoonde nummer Dust in the groove.

Is dit echt de zomer hit van aankomend jaar?

Zomerse klanken

Met de complete band wordt Yori’s laatste single ingezet! De zomerse klanken van Delaware vullen de zaal en brengen het publiek weer in beweging! Wat een dijk van een nummer, vrolijk en catchy. Wat 3voor12 betreft is dit echt een van de zomerhits voor aankomend jaar!