Het afgelopen weekend zijn er twee videoclips online gekomen van muzikanten waar al aandacht is gegeven. Allereerst is er de clip ‘Mascara Tears’ van PIEN en is er een clip gemaakt bij de song ‘Parels in de grachten’ van Marvin Adam. Bij eerstgenoemde is er inmiddels ook belangstelling vanuit het Verenigd Koninkrijk waar ze alweer een tijdje in Londen woont.

PIEN

Belangstelling vanuit het Verenigd Koninkrijk

PIEN heeft al twee radio optredens achter de rug in eigen land, maar inmiddels is haar muziek ook buiten Nederland opgemerkt. Aan het eind van het afgelopen jaar heeft PIEN haar eerste radio optreden gedaan in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf tijdens een uitzending van Alternative FM bij ZFM Zandvoort en deze maand nog bij Haarlem 105 in Sound Of Haarlem. Inmiddels heeft de uit Santpoort-Noord afkomstige Pien van Meegen zoals ze voluit heet, belangstelling van regionale BBC radiostations gekregen. Haar nieuwe songs I See Sound die nog niet in Nederland is uitgebracht, heeft daar al zendtijd gekregen bij de BBC van Noordoost Yorkshire. ,,Ik ben er opgewonden van”, zegt PIEN op haar sociale media. Het kan niet beter bij de introductie van haar clip Mascara Tears die op de EP 3.0 terug is te vinden.

Marvin Adam

Productieve Nederlandstalige hiphopper komt met clip

Het ontbreekt Marvin Adam niet aan werklust in aanloop naar zijn album 2+2=22. De song Parels In De Grachten heeft hij al eerder deze maand tijdens een radio optreden in Alternative FM laten horen. In de song zit een positieve boodschap. ,,Ik heb nu mijn goals aan de muur, in mijn hart brandt een vuur / onderweg naar succes, we zijn klaar voor avontuur' is de openingszin die de toon zet voor de rest van deze feel good track”, zegt Marvin over zijn nieuwe single. Het is inmiddels alweer de derde single (Leef Weer en Royalty) afkomstig van het album wat in de maak is en later dit voorjaar gaat verschijnen.