Het is alweer even terug, maar het Indian Summer Festival heeft op zaterdag 24 juni pakweg 15.000 bezoekers getrokken op het terrein van het Geestmerambacht. Het festival staat in de belangstelling want voor de festivalbezoekers hebben wat grote namen gestaan, die hieronder in het fotoverslag voorbij komen. Vooral hoofdacts DI-RECT en Goldband zijn onlangs in de actualiteit terecht gekomen, na hun bezoek op het terrein in Geestmerambacht.

DI-RECT

DI-RECT

Geen trek in Eurovisie Songfestival

Hoewel het Indian Summer Festival van 2023 bij de meeste festivalbezoekers een goede indruk achterlaat, zijn vooral na dit festival een aantal bands en muzikanten de afgelopen week flink in het nieuws geweest. De Haagse band DI-RECT die tijdens het Indian Summer Festival te zien zijn, willen niet naar het Eurovisie Songfestvial als hen dat wordt gevraagd. De reactie van de band is om Goldband dan maar af te vaardigen naar het festival, die trouwens ook te zien zijn tijdens hetzelfde festival op het terrein van Geestmerambacht. Overigens heeft de Haagse band de nieuwe single OMG It's Happaning uitgebracht.

Goldband

Goldband

Van festival naar festival en in het nieuws

Als er één band die van festival gaat, is dat Goldband wel. Volgens DI-RECT mogen zij naar het Eurovisie Songfestival. Net als stadsgenoten DI-RECT staat Goldband op het hoofdpodium van het Indian Summer Festival, maar komen ook zij na dit festival weer in het nieuws door het ieuwe uittenue van de plaatselijke ADO Den Haag te presenteren voor het komende seizoen te presenteren. Alsof dat niet genoeg is, duiken Milo Driessen, Karel Gerlach, Boaz Kok én gitarist Wieger Hoogendorp nog eens op een privéfeestje, waar ze nogal bekijks mee weten te trekken..Op datzelfde feestje nog iemand die op Indian Summer Festival heeft gestaan en dat is Maan.Hieronder is een fotoserie te zien van haar optreden.

Maan

Turn Up Stage

Kolkende chaos bij Natte Visstick en Yung Felix

De organisatoren van Indian Summer Festival hebben op het terrein het Turn-Up-stage staan waar $hirak & Monica Geuze het publiek aan het dansen weten te krijgen met hun dj-set. Dit gebeurt minstens net zo hard bij het duo De Lievelings DJ’s van je Zusje, meme-technokoning Natte Visstick én bij producer en muzikant Yung Felix, die eigenhandig een gezellige, kolkende chaos creëert tijdens zijn set.

Opposites

Opposites

Energiek tweetal sluit festival af

Een duidelijk hoogtepunt is de speciale afsluitshow van The Opposites, waar de energie volgens velen vanaf spat. Niet gek, want ook The Opposites zijn terug van weggeweest. Eerder weten The Opposites op Bevrijdingspop Haarlem al het publiek op de hand te krijgen, waar Tobi ineens met The Opposites op het hoofdpodium staat.