Waar Hilin Düyü in haar eigen Hilin’s Livingroom Session in de P60 van Amstelveen Collin Hoeve en NinaLynn op bezoek heeft gehad, is het dit keer de beurt aan Sophie Janna en Sam Saxton die de avond hebben mogen invullen. Naast de gastvrouw zelf een avond met folk en country. Sommige reacties van de bezoekers zijn hartverwarmend, waardoor deze avond een wat warmbloedige sfeer kent.

Hilin

Hilin

Traditiegetrouw

Hilin zelf begint traditiegetrouw de avond en de bedoeling is dat het een ongedwongen sfeer is en waar mensen zowel naar de muziek kunnen luisteren en kijken, als een praatje maken. Daar mag het dus, want in de eerdere uitgaven, moet het ook een sociaal gebeuren. Opnieuw verandert P60 in een grote huiskamer. De muzikant zelf staat centraal en daar is een avond als deze dan voor bedoeld. Nadenken wie je uitnodigt om de sfeer zo goed mogelijk te benaderen, moet je altijd, maar met Sam Saxton en Sophie Janna erbij, vliegt een Livingroomsessie snel voorbij.

Sam Saxton

Bas Kors

Sam Saxton

Terugblik op jaar van optredens

Sam Saxton blikt in aanloop naar het optreden terug, want in november van het vorige jaar, brengt ze de single Take A Ride uit. Het is de titelsong van het album wat in het voorjaar van 2023 verschijnt. Het is voor Sam een jaar met behoorlijk wat optredens geweest waarbij ze die meestal samen doet met Bas Kors. Laatstgenoemde is zelfs bij het reünieoptreden te zien geweest van The Hype in september omdat hij daar de eerste bassist van is geweest. Uiteraard heeft Sam met haar optredens haar album Take A Ride veelvuldig onder de aandacht gebracht. Het optreden bij Hilin's Livingroom Session is een plek waar de muziek van Sam prima tot hun recht komen.

Sophie Janna

Sophie Janna

‘Met een goed gevoel voor humor’

Sopihe Janna heft een link met één van de vorige muzikale gasten van Hilin's Livingroom Session. Dat is met NinaLynn. Afgelopen maand heeft Sophie als onderdeel van The Lasses samen met NinaLynn en Marcel de Groot de single This Christmas uitgebracht. Met The Lasses is Sophie ook drukdoende hoewel op deze avond zij weer haar eigen muziek kan laten horen. Als er al één bezoeker aan de avond van deze Livingroom Session blij is en het warm krijgt van de songs die Sophie laat horen. ,,Een prachtig warme stem, emotioneel, kwetsbaar met prachtige meest melancholieke songs gebracht met een goed gevoel voor humor”, luidt het commentaar van deze bezoeker. Het is precies dat waar een Livingroom Session voor is bedoeld. Met een goed gevoel de deur uitgaan en wachten tot er weer een nieuwe gaat komen, want dat is iets wat Hilin voor elkaar kan krijgen.