Paradiso staat bekend om zowel grote muzikanten te laten horen, maar ook de muzikanten die wat in hun mars hebben, zoals Lov3less. Achter Lov3less schuilt Simone van Vugt die eerder al actief is geweest bij Tessa Rose Jackson en Sue The Night. De muziek die Lov3less maakt, heeft iets spannends en iets ongrijpbaars. Juist dat maakt het interessant. De naam Lov3less komt uit één van de albums van My Bloody Valentine.

Vlotte start

Snel op de muzikale radar

Met een verleden bij onder meer Sue The Night en wat op sommige momenten terug is te horen op het debuutalbum Corner Cutter. Luister maar eens 5AM (No.175N20) af waarin dit heel sterk terug komt. Lov3less is snel op de muzikale radar verschenen en haar debuutsingle Dead Don’t Feel. Het is immers zo, daar waar het ene landelijke muzikale platform begint, kan de ander min of meer niet achter blijven. Lov3less kent een vlotte start. Terecht is het wel, want Lov3less maakt muziek waar een voortdurende spanning bij aanwezig is. Zelfs bij de mindere dynamische stukken, dwingt het je er naar te luisteren.

Een nummer wat moet worden uitgebracht

‘Het gesprek wat ik met mezelf voer om uit een bepaald stramien te stappen’

Zoals eerder gemeld, begint het verhaal van Lov3less begin dit jaar met de debuutsingle Dead Don’t Feel. Het levert landelijke aandacht op en bovendien een optreden bij 3 voor 12. De debuutsingle is te vergelijken met schrijvers die zeggen dat sommige boeken moeten worden geschreven. Zo is het ook met de debuutsingle die volgens Simone er echt heeft moeten komen. Ze vertelt in een eerder gegeven interview dat ze hier een sterke drang voelt. Een drang om juist deze kant van haarzelf te laten zien. ,,Ik vind het heel belangrijk om mezelf als vrouw uit te kunnen dragen, zoals ik dat wil. Zonder dat ik mezelf geremd hoeft te voelen. Het nummer gaat over het gesprek wat ik met mezelf voer om uit een bepaald stramien te stappen. Ik heb het niet per se geschreven met die gedachte, maar dit is wat er in me zat en het is er uitgekomen", zegt Simone over de debuutsingle Dead Don’t Feel die Lov3less begin dit jaar aan de wereld laat horen.

Optreden in Paradiso

Logisch vervolg

Een optreden in Paradiso is dan een logisch vervolg op het uitgebrachte album Corner Cutter van mei dit jaar. Het is iets waar Lov3less naar toe werkt en waar het juist het debuutalbum in volle glorie wil laten horen. Het optreden in Paradiso is een startpunt van meer optredens. Niet alleen op eigen kracht, maar ook als eervolle support bij Blaudzun waarmee Lov3less in het land gaat spelen. Dat gaat allemaal in oktober van dit jaar plaatsvinden. Voor het optreden in Paradiso is Lov3less nog te zien geweest in het Drentse Borger waar ze samen met Rosie Meyer een optreden verzorgt.