De Amsterdamse band EUT heeft in Paradiso onder meer hun laatste EP ‘Start Something’ laten horen. Dat optreden is een reeks van optredens die de Amsterdamse band brengt op plaatsen als Antwerpen, Nijmegen, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Heerlen, Hamburg en Belijn. Muziekminnend Nederland kan bijna niet meer om hun nieuwe EP die eerder deze maand is verschenen.

Paradiso

Start van reeks optredens

Zo is op vrijdag 17 maart thuishaven Amsterdam het begin voor EUT om hun EP Start Something te laten horen. Dat gebeurt in Paradiso. Onlogisch is dat niet, want EUT heeft eerder de eerder genoemde EP uitgebracht. De aanloop begint voor EUT al eind september bij het afleveren van Step By Step. Aan het eind van het jaar verschijnt Can’t Stop Me en bij San Francisco hangt EUT er gelijk een EP aan op.

Landelijke bekendheid

Op jaren '90 geïnspireerde liedjes

Landelijk heeft EUT de afgelopen jaren al de nodige bekendheid gekregen met radio optredens bij 3FM. Frontvrouw Megan de Klerk is begin dit jaar bij Noorderslag nog te zin geweest in de band Nusantra Beat waarin leden van onder meer POM, Altin Gun, The Mysterons en Surf Aid-Kit zijn samengekomen. EUT maakt sinds 2016 op jaren '90 geïnspireerde liedjes met een energieke en gedurfde houding. Zoals eerder genoemd is frontvrouw Megan de Klerk de blikvanger en dat is weer goed te zien tijdens het optreden in Paradiso.