De zon lachte Mixtream Festival toe afgelopen zondag. Ein-de-lijk kon het weer! Door de wereldwijde pandemie kwam het er twee jaar niet van maar de aanhouder wint: Mixtream 2022 is een succes geworden.

Vanwege het 20-jarig jubileum stonden er veel artiesten in het programma die al eens eerder op het festival hebben gespeeld waaronder Will and the People, Starfish, Merow, Bloid en Bazzookas. Een feest van herkenning maar bovenal feest! Ook met nieuwe artiesten als POM, Nakatomi, Joyliana, Berzerk en Kenny Reppe ging het publiek uit z'n dak. 3voor12 Noord-Holland was erbij voor een foto-verslag.

De formule van Mixtream Festival blijft onveranderd: een dance-podium voor DJ's en een hoofdpodium voor bands en live acts. Op deze foto de band POM en de 14-jarige DJ Gene Futuro.

TikTok-ster Joyliana ging na haar optreden natuurlijk op de foto met haar fans.

Eminem tribute-band BERZERK wist in een half uur tijd de beste 15 nummers van de Amerikaanse rapper aan elkaar te spelen.

Het publiek geniet van de muziek, de zon en een biertje.

Starfish won in 2016 de Mixtream Band Contest en is sindsdien erg gegroeid als festival-act. De avond voor Mixtream speelden ze nog een show in Zwitserland.

Metalband Bloid, "blijdschap" in het West-Fries, weet de metalliefhebber én de 'gewone' bezoeker voor zich te winnen door veel lol te maken op het podium.

De band POM is deze zomer doorgebroken in het festivalcircuit en speelde door het hele land. Met enkele bandleden uit de buurt kon de band dit jaar niet ontbreken in de line-up van Mixtream.

De mannen van Bazzookas maakten er weer een geweldig feest van.

V.l.n.r.: lokaal talent Merow met twee collega-DJ's Lizz V en Angie Mill.

Ook hulpbehoevende bezoekers zijn welkom op het festival.

Jaren '90 hitmachine Nakatomi bracht al haar bekende nummers met de originele zangeres Rachel Spier.

Kunstenares Maureen Kolhoff maakte een 3D Streetpainting voor Mixtream en ging kleuren met de jongste bezoekers.

Op Mixtream was naast muziek vanalles te zien zoals deze feeën van Studio Davidan.

De Britse band Will and the People kwam speciaal voor Mixtream naar Nederland. Na flink wat feestnummers werd het optreden afgesloten met het lied 'Where is my mind?' van The Pixies.

Na afloop was het nog lang gezellig voor de vrijwilligers bij het kampvuur. Zo gezellig dat de band Will and the People besloot om nog tot in de vroege uurtjes te blijven.

Mixtream Festival is volgend jaar terug op 27 augustus 2023. Blijf op de hoogte via mixtream.nl.