Drie op een rij (73)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Haerlemsche Helden Festival
Haarlem barst van de talentvolle en succesvolle bands. Dit wordt jaarlijks gevierd met de leukste Haerlemsche bands in het Patronaat. Dit jaar staat het programma als een huis! Denk aan een reünie van The Sheer, Baskerville, The Red17 en nog veel meer! Er is zelfs een mystery guest… Spannend hoor!
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 23 september
19.00 uur
€ 7,50
www.patronaat.nl


A Silent Express & We Are FM
Vanavond hoor je de new wave van de jaren tachtig (Duran Duran, Simple Minds) terug bij de Friese band A Silent Express (foto). Support wordt verzorgd door We Are FM uit Purmerend. Deze band maakt op dance gebaseerde songs. Een bijzonder goed avondje uit dus.
Manifesto
Holenweg 14C, Hoorn
Zaterdag 24 september
21.00 uur
€ 12,-
www.manifesto-hoorn.nl


Jonge Honden
Eens in de zoveel tijd komen ze enthousiast aangerend naar de Waerdse Tempel: de jonge honden! Speciaal op deze zondag kun je genieten van jong en getalenteerd muziektalent. Vandaag zijn dat De Kruk (Nederlandstalige pop) en Area51 (rockcovers). Woef woef!
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 25 september
15.30 uur
Gratis
www.waerdsetempel.nl