Drie op een rij (70)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.


21 Gun Salute & My City Burning
Snoeiharde hardcore!!! Hoeveel bands ken je die hebben geopend voor Machine Head, Hatebread en Poison the Well en getourd met Pro Pain, Raging Speedhorn en momenteel niets dan lovende kritieken krijgen van de pers? Niet veel toch? My City Burning is zo'n band.
21 Gun Salute is een “pissed-off” hardcore band uit Amsterdam. Deze heren deelden eerder al het podium met legendarische jongens als Terror, Slapshot en Death Before Dishonor. HEFTIG!
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 9 september
21.00 uur
Toegang: € 5,-

Peter Pan Speedrock
Voor de mensen die de bekendste Nederlandse speedrockband nog niet kennen: Peter Pan Speedrock is een band uit Eindhoven die een mix van punk, hardrock, rockabilly en metal speelt. Dat belooft een denderende avond te worden in Kdanz. Schagen, hou je vast!
Kdanz
Loet 13, Schagen
Vrijdag 9 september
21.00 uur
Toegang: € 18,-Israel Nash Gripka & Band
Deze fantastische singer-songwriter uit Amerika mag je niet missen! Denk aan sterke rootsmuziek met prachtige melodieën. De ruige krachtige stem van Israel maakt jouw ideale Americana avond compleet. Komt dat zien dus.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 11 september
20.30 uur
€ 10,-