Drie op een rij (69)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.


Zomerpop

Met wederom een geweldig programma ziet het er naar uit dat de 22e editie van Zomerpop weer groots gaat worden. Denk aan optredens van Handsome Poets (foto), Tim Knol en Quintino. We gaan heel mooi de zomer uit!
Zomerpop
Recreatieterrein 'De Weyver', Hoogwoud
Zaterdag 3 en zondag 4 september
13.00 uur
Toegang: GratisMade for Chickens by Robots
Een bizar optreden van één man met een vals gestemde gitaar en de nodige percussie aan het lijf. De gekke kippenziekte gecombineerd met rasechte rootsmuziek! Dit moet je zien.
Patronaat Café
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 3 september
22.30 uur
Toegang: Gratis


Parkpop
Niet alleen Den Haag kent een Parkpop, ook in Krommenie hebben we er eentje! En niet zo maar een. Maarliefst 7 acts zullen Krommenie op zijn grondvesten doen schudden. Vanaf 14.00 uur kun je genieten van optredens van o.a. Wet Socks en Bob Color!
Agathepark
Parklaan, Krommenie
Zondag 4 september
14.00 – 23.00 uur
Toegang: € 10,-