Lokaal talent bij Akoestiek in Kompleks

Met Anne Groen, Rhodé Heddes en Mikky Zomerdijk

tekst en foto's: Richard Schaaper ,

3VOOR12/Noord-Holland nam een kijkje in Kompleks, waar afgelopen vrijdag drie jonge, lokale singer-songwriters garant stonden voor een sfeervolle avond. Een fotoverslag.

Met Anne Groen, Rhodé Heddes en Mikky Zomerdijk

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Kompleks in Heerhugowaard een gratis toegankelijk avondje Akoestiek met singer-songwriters en akoestische bands. 3VOOR12/Noord-Holland ging op 28 oktober langs en fotografeerde er drie jonge, regionale talenten: Anne Groen, Rhodé Heddes en Mikky Zomerdijk.

Naast de concerten in de zaal, organiseert Kompleks in Heerhugowaard ook regelmatig evenementen in het kleine café. Er is elke maand een editie van Akoestiek, waar zowel lokaal talent speelt, als bekendere namen. Zo waren Gerhardt, Awkward I, Case Mayfield, Channa en Lucky Fonz III al eens te gast. Er zijn niet alleen singer-songwriters te horen, maar ook lokale bands worden uitgenodigd en uitgedaagd om hun set akoestisch te brengen. Vanavond staan er drie regionale singer-songwriters uit respectievelijk Langedijk, Heerhugowaard en Alkmaar voor het muisstille, luisterende Waardse publiek.

Gezien: Akoestiek
JC Kompleks, Heerhugowaard, 28 oktober 2011