Drie op een rij (77)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out | Foto:Sirio Magnabosco ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

Silje Nes & Bart van der Lee

Multi-instrumentaliste en singer-songwriter Silje Nes (foto), geboren in het kleine plaatsje Leikanger in Noorwegen, komt naar het Patronaat! Singer-songwriter Bart van der Lee treedt daarnaast ook nog eens op. Denk aan sober uitgevoerde liedjes met echoën het werk van Bonnie ‘Prince’ Billy. Een bijzondere avond!

Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 28 oktober
22.00 uur
Gratis

 

 All (s)Hallows Eve

Omdat Halloween op maandag valt, is dit feest al op 29 oktober! De Kade presenteert maarliefst vier bands, te weten: Out Of Service, Biergeklier, Dislocated en Kansloos! DJ Remco Rocks maakt de avond compleet en kom natuurlijk verkleed in je engste outfit!

De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zaterdag 29 oktober
21.00 uur
€ 5,-

 

DOG

De songs van DOG rocken en grooven en blinken uit in ogenschijnlijke eenvoud, maar de schijn bedriegt! Het zijn stuk voor stuk juweeltjes die getuigen van het vakmanschap van de songwriters van de band. Verwacht meeslepende teksten over glamour, seks & drugs & rock 'n rol, gezongen door manisch middelpunt Carel Brouwers in een dynamische rockshow.

Manifesto
Holenweg 14C, Hoorn
Zaterdag 29 oktober
21.00 uur
€ 7,-