Drie op een rij (76)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

DeWolff

Drie jonge jongens met oude muzikale zielen. Denk aan gierende gitaren in de traditie van de oude bluesrockbands uit de jaren ’70. DeWolff is een absolute live-sensatie: hun deels geïmproviseerde nummers duren live soms wel 15 minuten! Het heeft stijl, het speelt hard en het speelt met passie: dat is DeWolff!

De Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Vrijdag 14 oktober
22.00 uur
€ 15,-

 

Vast Countenance

De muziek van de Vast Countenance is geïnspireerd op jaren 60 en 70 bands als Beatles, Crosby, Stills, Nash & Young en Bob Dylan maar wel met een hedendaagse sound. Het kan het best worden omschreven als melodieuze rock ’n folk met harmonieuze meerstemmige zang als belangrijk ingrediënt.

De Gevangenpoort
Gevangenpoortsteeg 1, Edam
Zaterdag 15 oktober
21.00 uur
Gratis
 

 

The Hype

The Hype is een jonge popgroep uit Haarlem die zich vooral laat inspireren door muziek uit jaren zestig. Op dit moment promoten de jongens hun debuutalbum ‘Have You Heard The Hype’. Het enthousiasme en de mooi in elkaar gezette songs laten elke zaal glimlachend achter.

Café Studio
Grote Markt 25, Haarlem
Zondag 16 oktober
17.00 uur
Gratis