Drie op een rij (75)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

The Souldiers & Blue Velvet

De zusjes Sofie en Cato en broer Joost van Dijck vormen met hun kenmerkende samenzang de basis van deze band. Al jaren zijn ze een live sensatie met een mooie eigen mix van southern soul, rhythm-and-blues, doo-wop en rock ’n roll.

Blue Velvet is inmiddels ook geen onbekende meer in de Nederlandse muziekscene. De charismatische frontman Jan de Witte toont zich op 23-jarige leeftijd al een getalenteerd songwriter. Dat levert mooie popliedjes op met positieve teksten over hoe je het beste uit het leven kunt halen en volledig jezelf kunt zijn.

Poppodium P3
Purmersteenweg 17-19, Purmerend
Vrijdag 7 oktober
21.00 uur
€ 13,50


Awkward I, Florian Wolff & Roos Schiffer

Maarliefst drie getalenteerde singer-songwriters in Cayen! Awkward I (foto) doet een try-out met band voor zijn nieuwe clubtour, Florian Wolff brengt “groene” feel good nummers en Roos Schiffer maakt het geheel af met gevoelige songs. Komt dat zien! Gegarandeerd waar voor je geld.

JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 8 oktober
21.00 uur
€ 5,-

 

 Anna Coogan ft. Daniele Fiaschi

Deze dame uit Amerika brengt “roots and urban Americana”. Met een mooi album uit in september, is ze nu zo ver om in Nederland op te treden. Anna wordt begeleid door Fiaschi, een sessie-gitarist uit Rome. Een internationaal duo dus.

De Waag
Damstraat 29, Haarlem
Zondag 9 oktober
15.00 uur
Gratis