Spannende ontknoping van NH Pop Live 2011

Winnaars bekend gemaakt tijdens jubileumfeest 3VOOR12/Noord-Holland

Tekst&foto's: Ary-Jan de Witte, Yuri Saalberg, Maikel Beers&Sven Ahrens ,

Sinds mei presenteerden zestien Noord-Hollandse bands zich gedurende zes weken op de Noord-Hollandse poppodia in het kader van het NH-Pop Live. Op vrijdag 24 juni, tijdens ons vijfjarige jubileumfeest, werden de 5 winnaars van het project bekend gemaakt. Een fotoverslag van een mooie muzikale avond.

Winnaars bekend gemaakt tijdens jubileumfeest 3VOOR12/Noord-Holland

Sinds mei presenteerden zestien Noord-Hollandse bands zich gedurende zes weken op de Noord-Hollandse poppodia in het kader van NH-Pop Live. Op vrijdag 24 juni was het dan zover, tijdens ons vijfjarige jubileumfeest in de Vorstin in Hilversum werden de 5 winnaars van het project bekend gemaakt.
Zij zijn uitgekozen door de NH Pop Live-scouts om door te gaan binnen NH-Pop Live. Wat dat inhoudt? Een ondersteuningspakket ter waarde van €5.000,- waarmee ze de studio ingaan, een videoclip maken en daarnaast toursubsidie en coaching van professionals. Geen lullige prijs dus, vandaar dat de Vorstin vrijdagavond volstond een groot aantal zeer zenuwachtige bandleden.
Gelukkig stonden er drie uitstekend Noord-Hollandse artiesten op het programma om iedereen zijn zenuwen te laten wegspringen. Een fotoverslag van een mooie muzikale avond.