Drie op een rij (59)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

SYLO: Scream Your Lungs Out
Het hardcore/metalcore concept van JC Kompleks te Heerhugowaard verplaatst zich dit keer naar de RedRoom van de Waerdse Tempel! Na drie beukende edities in JC Kompleks is het nu tijd voor wat nieuws. Bevestigde bands zijn As Enemies Arise (foto), Noyalty en Wasted Bullet en 18 Miles. Schreeuwen maar!
De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Vrijdag 17 juni
21.00 uur
Toegang: € 4,-


Local Heroes
Lokale talentvolle bands spelen vanavond het dak eraf in De Kade. Vanavond: psychedelische rock van Sparta Kiev, retrorock van The Curtains and Their Terrifying Story en stoner rockpop van Cosmic Android.
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Vrijdag 17 juni
21.00 uur
Toegang: GratisJulianapop
Hét festival van Julianadorp en daarbuiten. Dit jaar grote namen, zoals Rigby, Racoon en Kane! Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat als een spreekwoordelijke trein.
IJsbaan Julianadorp
Landbouwstraat 65, Julianadorp
Zondag 19 juni
13.00 uur
Toegang: € 14,-