Drie op een rij (58)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

TramFest on the Beach
Dit jaar zal dit jaarlijkse evenement van Jongerencentrum De Tram niet zoals voorgaande jaren in De Tram zelf plaatsvinden, maar op het strand in Huizen! In samenwerking met The Beach zal De Tram op de Zomerkade voor een knallende opening zorgen met een festival voor en door jongeren. Diverse Huizerse bands en DJ’s zullen op het grote podium een optreden verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan New Option, The Commitments en DJ Weslo, maar ook De Bazzookas (van Van Katoen) en The Party Squad gaan Huizen op zijn kop zetten!
Zomerkade / Strand Gooimeer
Zomerkade, Huizen
Vrijdag 10 juni
12.00 – 24.00 uur
Toegang: € 10,- (neem je ID mee!)Enter Alice & Fucking Assholes
Twee rockbands uit de regio die veel talent hebben. Vanavond Enter Alice en Fucking Assholes in De Kade!
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Vrijdag 10 juni
21.30 uur 
Toegang: GratisBeeckestijnpop
Beeckestijnpop heeft door de jaren een naam opgebouwd als het gaat om het neerzetten van veelbelovende bands die in de jaren erop vaak definitief doorbreken. Op Beeckestijnpop wordt met andere woorden ruimte gemaakt voor regionale bands, de top van Nederpop en interessante internationale bands. Dit jaar o.a. Go Back To The Zoo (zie foto) en Heist!
Beeckestijnpop
Zaterdag 11 juni
13.00 – 22.00 uur
Toegang: Gratis