Young Art festivalgangers laten zich niet kisten door het weer

Een gevarieerd aanbod met succes

Foto's: Richard Schaaper en Maikel Beers ,

In Westerhout vond het Young Art Festival plaats. Kunst, theater en muziek van vooral Noord-Hollandse artiesten. Bezoekers lieten zich niet weerhouden een bezoekje te brengen aan het gevarieerde aanbod op het regenachtige festival.

Een gevarieerd aanbod met succes

Vrijdag 22 en zaterdag 23 juli was park Westerhout even niet de plaats waar hardlopers en hondenbezitters hun ronde doen. Deze dagen vond namelijk het Young Art Festival plaats. Het Beverwijkse bos was dit hele weekend gevuld met muziek, theater, literatuur, films en kunst.

Lokale namen als We Stole The Zebra, Bongomatik, Cirque Valentin, The Hype, Case Mayfiels, Dymarip, Alasca, Yori Swart en Tim knol maakten onder andere deel uit van het tweedaagse programma.  

De tweede festivaldag had met enige regen te kampen, maar de bands zorgden desondanks voor een vrolijk publiek. Daarnaast waren er genoeg overdekte activiteiten op het Festival. Het 'Young Art Theatre', de 'YAFKA Cinema', de 'Liedjesfabrique' en het 'Texthuisje' zijn die dag dan ook nog geliefder dan op de eerste festivaldag.

Bekijk hieronder ons fotoverslag van het tweedaagse festival!