Win kaarten voor het Young Art Festival!

Komend weekend grote namen en lokaal talent in Beverwijk

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Aankomende vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli vindt alweer de zesde editie van het Young Art Festival plaats in Park Westerhout in Beverwijk. Het programma is uitgebreider en gevarieerder dan ooit en jij kunt het met eigen ogen zien, want 3VOOR12/Noord-Holland mag 2x2 kaarten weggeven!

Komend weekend grote namen en lokaal talent in Beverwijk

Aankomende vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli vindt alweer de zesde editie van het Young Art Festival plaats in Park Westerhout in Beverwijk. Met ruim 6000 bezoekers in 2010 heeft het festival de status van 'lokaal evenement' achter zich gelaten en mag zich gerust een professioneel festival noemen.

De programmeurs van Young Art reizen elk jaar het land door om nieuwe geluiden op te vangen en verrassende bands te ontdekken. En dankzij hen is het programma dit jaar uitgebreider dan ooit. Natuurlijk wel met de voor Young Art zo kenmerkend en succesvolle mix van bekende acts, aanstormend talent uit de regio en jongeren die nog aan het ontdekken zijn waar hun talenten liggen.

Op vrijdag staan onder andere Eefje de Visser, Schradinova, Chris Kok en Silent We Tube op het podium.
En op zaterdag kun je kijken en luisteren naar Dimaryp, We Stole The Zebra, Sue The Night, Case Mayfield, Benjamin Newland, The Hype, AlascA, Yori Swart, Death Letters, Tommy Ebben&The Small Town Villains, Cirque Valentin, Longshot en last but not least, Tim Knol!

Daarnaast is er een uitgebreid aanbod op het gebied van kunst, theater, film en schrijvers en dichters die hun werk komen voordragen.
Voor de prijs hoef je het niet te laten: op de vrijdag is de toegang gratis! En de toegang voor zaterdag is slechts 7.50 maar......je kunt er gratis naar toe! 3VOOR12/Noord-Holland mag namelijk in samenwerking met het Young Art Festival 2x2 gastenlijstplekken weggeven voor de festivalzaterdag!

Het enige wat je hoeft te doen is voor donderdag 21 juli 23.59 een mailtje sturen (o.v.v Young Art Festival) naar redactie@3voor12nh.nl met je naam, contactgegevens en reden waarom jij die kaartjes verdient!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars krijgen 22 juli voor 11.00 uur bericht per mail.

Young Art Festival 2011
Park Westerhout, Beverwijk               
Vrijdag 22 juli van 16:00 – 24:00 uur & zaterdag 23 juli van 14:00 – 24:00 uur         
Entree: vrijdag gratis, zaterdag €7,50
www.youngartfestival.nl