Drie op een rij (64)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

TenTemPiés
Half juni stonden ze nog in een uitverkocht Paradiso met hun cd-presentatie en vanavond spelen ze het dak eraf in Storing. De TenTemPiés spelen een mix van rock, ska en reggae. De huis dj’s PCM, Sjef en Manik draaien daarna hun lekkerste dansplaten. Wordt een topavond!
Cafe Storing
Houtplein 12, Haarlem
Vrijdag 29 juli
22.00 uur
Toegang: GratisSinger Songwriter Summer Sessions
Harold K brengt met zijn laatste plaat “De laatste pionier” een album uit dat lichtvoetig en uitnodigend is, maar ook experimenteel klinkt. In de teksten ontmoet de luisteraar voornamelijk dromers, geplaagd door of gezegend met een flinke dosis optimisme. De songs zijn verhalende verkenningen van de ziel die het podium doet krimpen tot een intiem muzikaal schouwspel. Vandaag te zien en te horen in De Vorstin!
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 31 juli
16.00 uur
Toegang: GratisDanny van Tiggele + Luc & Arnoud
Drie top muzikanten uit Den Helder. Danny van Tiggele is op dit moment bezig met zijn nieuwe album dat na de zomer uit moet komen. Hij is een singer-songwriter in het Americana genre. Luc Schouten bespeelt wonderschoon de gitaar en Arnoud Deijl geldt als één van de beste mondharmonicaspelers van Nederland. Samen met deze heren zal Van Tiggele eigen werk en covers ten gehore brengen in één van de leukste cafés van Bergen.
Café De Taverne
Karel de Grotelaan 1, Bergen
Zondag 31 juli
17.00 uur
Toegang: Gratis