Drie op een rij (63)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Legio Regio
Legio Regio brengt je de vetste bands uit de regio. Het Alkmaarse Coin Flip Fiasco komt keihard rocken met hun female fronted rockband, die bij vlagen doet denken aan Skunk Anansie! Chasing Faith is een harde post-grungeband uit Purmerend en om het af te maken dikke stoner- postrock van Spine Echo! Support your local scène dus hè!
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 15 juli
21.30 uur
Toegang: Gratis


Battle for Change
De laatste zaterdag voor de vakantie is het tijd nog één keer Cayen helemaal op zijn kop te zetten. De bands A La Din, Route 66 en DAAR spelen tijdens de Battle for Change de sterren van de hemel. Wie is jouw favoriet en help jij deze battle winnen? Deze bandjeswedstrijd word namens Socionext georganiseerd. Socionext is de partner van Studietrust, een studiefonds in Zuid- Afrika dat als doel heeft zoveel mogelijk beurzen te verstrekken. Op deze manier krijgen steeds meer jongeren die wel de ‘brains’ hebben maar niet het geld een kans op onderwijs.
JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 16 juli
21.00 uur
Toegang: € 5,-Singer Songwriter Summer Sessions
Daniel Versteegh (foto) heeft alle ingrediënten voor een relaxed middagje singer-songwriter op het terras. Met een loepzuivere stem, een handje vol dromen, een bos verse romantiek, een scheutje verdriet en een snufje verlangen brengt hij zijn songs tot leven. Met zichtbare overgave maakt hij deze mix compleet.
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 17 juli
16.00 uur
Toegang: Gratis