Drie op een rij (63)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Young Art Festival
Oerol meets Lowlands op dit zomerse cultuurfestival. Landelijk èn regionaal bekend talent laat zich zien op de zesde editie van Young Art. Nog altijd vóór en door jongeren, maar bezoekers van alle leeftijden zijn welkom om te genieten van muziek, theater, letteren, film, performance, cabaret, lekker eten & drinken en nog veel meer.
Park Westerhout
Westerhoutplein 1, Beverwijk
Vrijdag 22 juli 16.00 uur, zaterdag 23 juli 14.00 uur
Toegang: vrijdag gratis / zaterdag € 7,50The Stereotypes
Deze Noord-Hollandse formatie bestaat uit zes ervaren muzikanten, die je meenemen op een muzikaal avontuur. The StereoTypes richten zich sterk op muziek uit de 70’s, met hier en daar een vleugje sixties en eighties. Geen dertien in een dozijn dus, maar uit je dak gaan op Come Together, meeblèren op Denis, de voetjes van de vloer met Allright Now of I Want You To Want Me en in hogere sferen raken op Somebody to love…
Rockcafé Upstairs
Nieuwstraat 69, Medemblik
Zaterdag 23 juli
22.00 uur
Toegang: € 5,-Sunday Songwriters
Genieten van drie talentvolle artiesten met eigen werk. Gevoelige nummers en een relaxte sfeer met op de achtergrond de stralende zon. Let’s go to the Sunday Songwriters! Met deze editie Aniek Maren, Gerhardt en Marius de Ruiter.
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 24 juli
16.00 uur
Toegang: Gratis