Drie op een rij (62)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Unsane, Herder & Atlantis
East-Village, NY noise rock op een hardcore metalpunk-spijkerbedje geserveerd; het Amerikaanse Unsane is er groot mee geworden! Support wordt verzorgd door Herder (herder=harder, do we need to say more?) en Atlantis (noise, doom, psychedelica en elektronica). Straf het weekend in dus!
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 8 juli
20.30 uur
Toegang: € 12,50

 
 
Dijkpop 2011
Andijk staat op z’n kop en jij MOET dit meemaken in dit doorgaans rustige Westfriese dorp. Grote namen zullen hopelijk op een zonovergoten dag de oren van je hoofd en het bier uit je handen spelen. Denk aan: The SelfEmployed, HEIST en Baskerville.
En check die Plug Out zonnekleppen!
Dijkpop
Kleingouw, Andijk
Zaterdag 9 juli
12.30 uur
Toegang: € 25,-

 

Raoul and the WiseMen
Raoul & the WiseMen is een veelzijdige nieuwe band in de jazzscene. Gelukkig maar, want de bandleden zijn stuk voor stuk topmuzikanten. Niet geheel toevallig leerden Raoul en de zijnen elkaar kennen op het conservatorium te Amsterdam. Dit is alles in het swingendste hotel in Wijk aan Zee. Wijs!
Hotel Sonnevanck
R. Aertszweg 2, Wijk aan Zee
Zaterdag 9 juli
21.30 uur
Toegang: Gratis