Drie op een rij (61)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Reuring Festival

Van alles en nog wat op het gebied van theater en muziek in Purmerend. Met o.a. optredens van DI-RECT en Jacqueline Govaert tijdens Cityslam, het muziekgedeekte van Reuring.
Reuring Festival
Diverse locaties in Purmerend
Vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli
Vanaf 16.00 uur
Toegang: Gratis


MZK Bandmarathon
Een traditionele happening, zo vlak voor de zomervakantie: de Bandmarathon van de MZK Popschool. Na een seizoen intensieve bandcoaching presenteert de grootste kweekvijver van jong Haarlems poptalent een gevarieerd scala van nieuwe bands op het podium van de Kleine Zaal.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 2 juli
19.30 uur
Toegang: € 5,-Jungle By Night
Jungle By Night bestaat uit negen Amsterdamse jongens met een gedeelde liefde voor afrobeat, funk, soul en jazz. In de nazomer van 2009 is de band opgericht en de leden zijn tussen de 15 en 22 jaar oud. Geraakt door de muziek uit Afrika maken ze hun eigen nummers: van Ethiopische jazz tot en met Nigeriaanse afrobeat.
De Instuif
Zeecroft 29, Wijk aan Zee
Zondag 3 juli
16.00 uur
Toegang: Gratis