Drie op een rij (68)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

Sick Note

Het in 2009 opgerichte Sick Note is een band die zich niet zo makkelijk laat omschrijven. De regionale muzikanten hebben hun muzikale achtergrond in bands met wel zeer uiteenlopende muziekstijlen. Het repertoire van Sick Note bestaat uit goed in het gehoor liggende rock- en popliedjes met genoeg ruimte voor een verrassende wending.

Cultureel Café Camille

Kerkplein 37, Beverwijk

Zaterdag 27 augustus

21.30 uur

Toegang: Gratis


 

Groove Embassy (foto)

Afgelopen zomer is een nieuwe band geboren! Groove Embassy brengt een combinatie van jazz, soul, funk en alles wat grooved. De band is geïnspireerd door artiesten als Jamiroquai, Stevie wonder, Maroon 5 en een hoop andere groovy muziek. Groove Embassy deed haar eerste gig in december 2010, waar meteen succes werd geboekt: ze gingen naar huis met de eerste prijs van de wedstrijd ‘het oor van Erasmus’. Er wordt hard gewerkt aan een EP die hoogstwaarschijnlijk komende zomer zal worden onthuld aan de buitenwereld.

Storing

Houtplein 12, Haarlem

Zondag 28 augustus

17.00 uur

Toegang: Gratis


 

Grey Days & Sweet Empire

Twee vette bands vandaag in Café Swaf! Sweet Empire speelt een combi van punk, powerpop en rock. Grey Days speelt punkpop. Komt dat zien!

Café Swaf

Kerkstraat 3, Hoorn

Zondag 28 augustus

17.00 uur

Toegang: Gratis