Drie op een rij (67)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

Six Appeal

SixAppeal is een allround band met een sterke nadruk op dansbare muziek. Disco, Soul, Pop en Rock - het komt allemaal terug op de setlijst. Voor een goede opbouw zijn er natuurlijk ook de ballads, latin en jazz nummers.

Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum

Vrijdag 19 augustus

23.00 uur

Toegang: Gratis


 

Worldsessions

Een warme, dansbare kruisbestuiving van samba, merengue, salsa, Afro-funk, Balkan beats en nog meer groovy vibes from around the globe! DJ Scurio is gespecialiseerd in Braziliaanse en andere wereldmuziek. Met zijn thema's Brasilica! en Worldbeat richt hij zich al jaren op de meest spannende, dansbare en swingende muziekgenres die de wereld rijk is.

De Waerdse Tempel

Strand van Luna 1, Heerhugowaard

Zaterdag 20 augustus
16.00 uur

Toegang: Gratis

 


Parckpop Ilpendam

Een festival waarbij je lekker kunt luisteren naar muziek in de karakteristieke dorpsfeer van Ilpendam. Met ruim 20 bands belooft het een fantastische dag te worden. Denk aan optredens van o.a. Tess and the Chiefs (foto), John Mayer Tribute en Ska Zuster Nee Zuster.
Parckpop Ilpendam

Burgemeester van Oorschotplantsoen, Ilpendam

Zondag 21 augustus

13.30 – 23.30 uur

Toegang: Gratis