Drie op een rij (66)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

BOOOM! @ the Beachhouse
BOOOM! is feesten op zijn Jamaicaans; big tunes en dubplates worden vliegensvlug afgewisseld met live optredens. Dit zijn live optredens zonder band, er wordt namelijk gezongen over instrumentale reggae tunes die de "selecter" speciaal voor deze gelegenheid opzet. Samples en soundeffecten maken het geheel tot een kolkende massa van reggae, dub  en dancehall. Let op! BOOOM! at the Beachhouse start al om 16.00 uur en de entree is gratis!  Alle bezoekers van BOOOM! at the Beachhouse mogen vanaf 20:00 gratis naar BOOOM at the RedRoom. Double fun dus!
De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zaterdag 13 augustus
16.00 - 20.00 uur
Toegang: GratisWende Snijders
Wende is één van de beste zangeressen en performers van Nederland. Speciaal voor het evenement Zomer op het Plein kun je haar nu helemaal gratis zien. Op zo’n unieke plek (plein voor Theater De Vest) zie je haar nooit meer! Pak je kans.
Zomer op het Plein
Canadaplein, Alkmaar
Zondag 14 augustus
16.00 - 17.00 uur
Toegang: GratisSinger Songwriter Summer Sessions: Reveller
De mix van folk, country, rock en pop maakt Reveller (foto) ongrijpbaar, maar zeker niet onbegrepen. Met aanstekelijke gitaarloopjes en catchy melodielijnen laveert deze formatie tussen allerhande genres. Tijdloze pop hooks zijn rijkelijk aanwezig en melancholie wordt overstemd door onbegrensde positiviteit. Benieuwd? Kom het checken op die zondag…!
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 14 augustus
16.00 uur
Toegang: Gratis