Drie op een rij (65)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

AB Popweekend
Drie dagen feest met optredens van Van Dik Hout, Ben Saunders, King Jack en nog veel meer!
AB Popweekend
Markt, Schagen
Zaterdag 6 augustus
16.00 uur
Toegang: GratisLuc Schouten
Luc Schouten is een zeer getalenteerde gitarist uit Hoorn die op zijn tiende kennis maakte met het instrument. De nu zeventien jaar oude Luc heeft in korte tijd een goede indruk gemaakt, mede dankzij optredens in het tv-programma 'De BZT-show', op poppodium Manifesto, tijdens de Hoornse stad feesten en met Harry Sacksioni en de band Racoon. Zijn repertoire bestaat uit nummers van John Mayer, Eric Clapton, Wes Montgomery en Jack Johnson.
Hotel Pension De Harmonie
Voorhaven 92-94, Edam
Zaterdag 6 augustus
22.00 uur
Toegang: € 5,-


Singer Songwriter Summer Sessions
Met vandaag Sandy Dane. Sandy Dane heeft één jaar na haar debuut EP ‘Beautiful and Ugly’ een tweede EP uitgebracht,’Down to the Battlefield’. De nieuwe nummers schreef ze ondermeer samen met René van Mierlo en Bernard Gepken, die ook allebei deel uitmaken van haar vaste band.  Popsongs met een vleugje country!
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 7 augustus
16.00 uur
Toegang: Gratis