Win kaarten voor Bezet! in Manifesto

3VOOR12/Noord-Holland verloot 5 x 2 tickets

tekst: redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Aanstaande zaterdag wordt de Hoornse popzaal Manifesto ‘bezet’ door het Paradiso Melkweg Productiehuis. Het belooft een bijzondere avond te worden, mede dankzij de komst van het Amsterdamse duo zZz. Wil jij erbij zijn? 3VOOR12/Noord-Holland geeft kaarten weg!

3VOOR12/Noord-Holland verloot 5 x 2 tickets

Paradiso Melkweg Productiehuis neemt zaterdagavond voor één keer de regie over in het Hoornse Manifesto. Van grote zaal, foyer, kleedkamer tot in de wc. Alle hoeken en gaten worden gevuld met acts, performances, muziek, bands, dans of wat dan ook. Op het programma staan optredens van popbands als zZz en Recharged, maar er is ook ruimte voor theater en beeldende kunst. Het feest wordt afgesloten door dj Arnold.

Wil jij er gratis bij zijn? Dat kan, want 3VOOR12/Noord-Holland geeft kaarten weg! Je hoeft er weinig voor te doen, alleen ons een mailtje te sturen. De eerste vijf inzenders ontvangen ieder twee tickets. Dus, mail ons zo snel mogelijk op redactie@3voor12nh.nl met als subject 'Prijsvraag Bezet!'. Vermeld in de mail je volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres. De winnaars krijgen uiterlijk aanstaande vrijdag bericht.