3voor12 Limburg is terug! Na een afwezigheid van dik drie jaar heeft een gloednieuwe redactie, bestaande uit vrijwilligers, besloten om het platform nieuw leven in te blazen. De komende tijd wordt er hard gewerkt achter de schermen en we hopen zo snel mogelijk volledig terug te zijn. 

We zoeken muziekliefhebbers!

Wij zijn op zoek naar de allergrootste lokale muziekliefhebbers (in de dop)! Ben je enthousiast en bezoek je graag concerten en/of festivals? Heb je veel ervaring met schrijven over albums of concerten of kom je net kijken? Zolang je gek bent van muziek, enigszins talent hebt en enthousiast bent dan heb je het in je om onze redactie op vrijwillige basis te komen versterken. Schroom niet en meld je aan via 3voor12limburg@gmail.com

Artiest met een release?

Wij van 3voor12 Limburg proberen zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van alle muziek die wordt uitgebracht maar we kunnen natuurlijk niet van alles op de hoogte zijn. We doen dan ook graag een oproep aan artiesten uit Limburg en omgeving: komt er een single, EP of album aan? Meld het ons! Geef het dus aan ons door en wie weet zie je bij ons een recensie of een artikel over jouw release! Mailen kan naar 3voor12limburg@gmail.com.