Winnaar Nu of Nooit 2014 bekend

Les Djinns wint Nu of Nooit 2014!

Redactie ,

Les Djinns opent Pinkpop 2014! Dit maakte festivaldirecteur Jan Smeets van Pinkpop zondagavond bekend tijdens de finale van de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit in een bomvolle Frans Boermans Zaal van Theater de Maaspoort te Venlo. Verder won Amish Winehouse deze avond de zogeheten videoclipprijs.

De confetti vloog in de rondte en het dak ging eraf in de Maaspoort toen Jan Smeets bekend maakte wie de Limburgse popprijs won. Les Djinns won naast de openingsspot op Pinkpop ook studiotijd ter waarde van 1000 euro in Moon Studio Maasbracht en professionele coaching die de band gaat voorbereiden op hun optreden tijdens Pinkpop en de periode daarna. Aanstaande woensdag speelt Les Djinns tijdens de Pinkpopperspresentatie in Paradiso Amsterdam. Ook krijgen zij van Muziekhuis Guus Arons uit Heerlen een Personal Service Team die hen helpt met hun instrumenten voor en tijdens Pinkpop!

Bevrijdingsfestival Roermond, Sjilvend Rock(t), Mama's Pride, Booch!, Sjaampop, Koppelpop, en Wessummer Breeze hebben toegezegd een van de finalisten te zullen boeken voor hun festival. Daarnaast staan alle finalisten op DVERS 2014, hèt jaarlijkse Limburgse showcasefestival van Stichting Popmuziek Limburg dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 4 oktober in Sittard-Geleen.

Wethouder Jos Teeuwen van de gemeente Venlo reikte de videoclipprijs uit aan Amish Winehouse. Zij krijgen de kans met Soundshapes uit Nederweert een professionele videoclip op te nemen.