De laatste loodjes en dan VOLT!

Nieuwe poppodium opent 14 maart met een uitverkocht huis

Redactie ,

Na vorig jaar mei het startsein te hebben gegeven voor de bouw van het nieuwe poppodium is het vandaag dan zover: VOLT opent haar deuren. Er is heel hard gewerkt de afgelopen tijd en de laatste loodjes wegen zwaar voor Marike Peters en haar team. We namen alvast een klein kijkje.

In VOLT is een meer dan volwaardige vervanging van het oude vertrouwde Fenix gevonden. Naar eigen zeggen: "Het wordt een professioneel poppodium waar de deuren wijd open staan. Een productie- en oefenlokaal voor bands. Een doe- en leercentrum. Een huiskamer voor liefhebbers van alle populaire muziekgenres. Een vliegwiel voor talent!" Aan de accomodatie en de inzet van de VOLT-medewerkers zal het zeker niet liggen getuige de resultaten.

Na al dat harde werk is het vandaag dan zover. Het podium wordt vandaag officieel geopend door de wethouder Berry van Rijswijk van Sittard-Geleen. En dan gelijk aan de bak want zowel de vrijdagavond met Soulfully Yours (dance) en de zaterdagavond met Blaudzun zijn uitverkocht. We hopen dat de trend is gezet voor VOLT en wij feliciteren Marike Peters en haar medewerkers met het nieuwe podium.