Live album voor Triple Dice

Opgenomen tijdens hun laatste optreden in de Dikke Stein te Elsloo

Francis Pronk ,

Op 18 januari 2014 zal het nieuwe live album van de Limburgse band Triple Dice uit Meers-Elsloo, genaamd 'Live At The Fat Stone', op Southern Music Records verschijnen. Deze plaat is opgenomen tijdens het laatste optreden van de band op 23 maart 2013 in een uitverkochte zaal in de Dikke Stein te Elsloo.

Op 23 maart 2013 speelde de Limburgse rockband zijn allerlaatste optreden voor een uitverkochte zaal in Elsloo. Gelukkig is deze show opgenomen en is er voor de liefhebber nu het live album Live At The Fat Stone.

Triple Dice heeft in zijn zesjarig bestaan een stevige live‐reputatie opgebouwd in binnen-­ en buitenland. Met optredens in prestigieuze Nederlandse poppodia zoals de Muziekgieterij, Fenix en P60, wist de groep menige rockliefhebber voor zich te winnen. De band opende voor gerespecteerde live acts als DeWolff en The Seatsniffers. Maar ook onder andere festival Conincxpop moest er aan geloven. Daarnaast verscheen Triple Dice verschillende keren live op tv en genoot de band regionale en internationale airplay.

Om de release van het album te vieren zal op 17 januari een releaseparty in de Dikke Stein plaatsvinden, alwaar Triple Dice in samenwerking met Southern Sunrise vinyl zal draaien en er drie toffe live bands zullen spelen, waaronder de Limburgse bandsMorganas Illusion uit Geleen en The Last Indian Summer uit Melick. Daarnaast zal Joe Madman & The Sidewalkers uit Alphen aan den Rijn een live optreden weggeven. 

Ook zal de nieuwe plaat van Triple Dice in z'n geheel gedraaid worden, inclusief een bonustrack die niet via iTunes te koop zal zijn.

Erbij zijn? Dat kan! Bekijk hier het Facebook event.