Interview met Hard2Get

Deelnemer eerste ronde Nu of Nooit 2015 - slot

Francis Pronk ,

In The Rock Station in Reuver vindt vanavond de eerste ronde van bandwedstrijd Nu of Nooit plaats. De deuren gaan open om 20.00 uur en het programma begint om 21.00 uur. Traditiegetrouw voelt 3voor12 limburg de deelnemers vooraf even aan de tand. In deze aflevering: Hard2Get, en dan de band, niet de boekhandel. Een van de bands die vanavond deelnemen aan de eerste voorronde van de wedstrijd waarin wordt bepaald wie Pinkpop komend jaar gaat openen. Het laatste deel over de eerste voorronde van Nu of Nooit 2015.

Wat voor muziek maken jullie? "Wij maken pop/rock. Popmuziek met stevige keys en gitaren. We vinden het leuk als de mensen onze nummers meezingen!" 

Wie zijn jullie inspiratiebronnen?  "Dat is heel verschillend. We houden alle 3 van heel verschillende muziek. Vick (bassist) houdt van Led Zeppelin, Deep Purple en van Pink Floyd. Stan (zanger) houdt van Toto, Eagles en Foo Fighters en Rens (drummer) houdt van Muse en van metalmuziek. We stoppen al onze invloeden in de band en komen tot een eigen geluid. Hard2Get."   

Hebben jullie eerder meegedaan aan Nu Of Nooit? "Nee. Dit wordt de eerste keer, spannend!"

Wat is jullie favoriete plek in Limburg om te spelen? "De Stoba in Echt. Dat is onze thuisbasis. Daarnaast heeft de Mustang Sally een speciale plek in ons hart!" 

Waarom moeten uitgerekend júllie Nu Of Nooit 2014 winnen? "Vanwege onze unieke energie. Naast dat zijn onze a capella zangstukken uniek (en leuk om te doen). Wij hebben een hardrock achtergrond. De muziek is minder hard geworden, maar we spelen nog steeds met diezelfde energie! Het podium op de kop zetten! Daarnaast zouden juist dit jaar extra graag willen winnen. Want dan staan we op hetzelfde event als Foo Fighters en Muse."

Willen jullie nog iets kwijt aan de lezers van 3voor12 limburg? "We hopen jullie graag te zien bij een van onze optredens." 

Hard2Get vind je op Facebook.