SPL investeert Jan Smeets Award in oefenruimtes voor muzikanten SPL investeert Jan Smeets Award in oefenruimtes voor muzikanten

Is jouw oefenruimte toe aan een opknapbeurt?

, Redactie

SPL investeert Jan Smeets Award in oefenruimtes voor muzikanten

Is jouw oefenruimte toe aan een opknapbeurt?

Redactie ,

In februari 2013 ontving toenmalig SPL popconsulente Marike Peters tijdens de jaarlijkse Pinkpop persconferentie de Jan Smeets Award 2013 uit handen van Mister Pinkpop himself. Het doel van de award in 2013/2014: investeren in repetitieruimtes voor muzikanten in de provincie Limburg. De Provincie Limburg verdubbelde het bedrag naar €40.000,-. SPL wil dit geld investeren in repetitieruimtes. De kans om jouw oefenruimte op te knappen.

Met ‘investeren in repetitieruimtes’ wordt met name bedoeld: investeren in bestaande repetitielokalen zodat deze voorzieningen kunnen worden opgeknapt en/of kapotte, verouderde apparatuur kan worden vervangen door nieuwe. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw likje verf voor de kozijnen, deuren en muren of een nieuwe vloer zodat het lokaal er weer fris uit ziet. Of het aanbrengen van isolatiemateriaal voor de demping van geluid. Er kan ook worden geïnvesteerd in bijvoorbeeld het reviseren of vernieuwen van een drumstel, (gitaar) versterkers, zanginstallaties, mengpanelen, opnameapparatuur etcetera.

SPL benadrukt dat deze regeling niet is bedoeld voor nieuwbouw of het opzetten van compleet nieuwe voorzieningen.

Meer info? Check de SPL site via deze link.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg