Heerlen in vuur en vlam met Stahlzeit Heerlen in vuur en vlam met Stahlzeit

Rammstein tributen van formaat

, Roel Geurts

Heerlen in vuur en vlam met Stahlzeit

Rammstein tributen van formaat

Roel Geurts ,

Terwijl heel Nederland in de ban is van Frans Bauer, hebben wij vandaag te maken met het echte werk! Stahlzeit, dé Rammstein tribute in Heerlen, 3voor12 limburg is erbij.

Wanneer de eerste zware riffs door de overvolle Limburgzaal klinken, is er geen houden meer aan. Stahlzeit, ze komen overigens net als de echte uit Duitsland. Wanneer je alleen de cd’s van Rammstein kent, zou je nog geloven ook dat je hier naar Rammstein staat te kijken.


Zodra de zanger begint te zingen, vraag je jezelf toch echt af of we hier niet met Till Lindemann te maken hebben. Alle hits van de voorbije jaren komen langs, onder andere 'Sonne’, 'Ich Tu Dir Weh’ en 'Engel’. Er is dan ook geen houden meer aan, het publiek kom helemaal los en de band heeft er ook zichtbaar veel plezier in. Strakke gitaarriffs zoals we die van Richard Kruspe en Paul Landers kennen, worden hier op exact dezelfde wijze vertolkt. Vlammenwerpers, vuurwerk, confettikanonnen, tot een jas die in brand staat. Het ontbrak hier allemaal niet.

Al met al, een Rammstein tribute van formaat. Een van de betere, zo niet de beste, van Europa. Aldus de band. Dat hebben ze vanavond zeker waargemaakt met een complete lichtshow, podiumbouw en special-effects.
 

En Frans.. Nog even oefenen! 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg