Nieuw poppodium én directeur voor Venlo Nieuw poppodium én directeur voor Venlo

Foto-lapse-stream toont voortgang bouw

, Joséphine Kurvers

Nieuw poppodium én directeur voor Venlo

Foto-lapse-stream toont voortgang bouw

Joséphine Kurvers ,

Terwijl Fenix in Sittard begin dit jaar zijn deuren sloot om plek te maken voor poppodium Volt dat in maart geopend zal worden, wordt er ook in Venlo gewerkt aan de realisatie van een opvolger van Perron 55.

In oktober werd bekend dat Dustin van Rhienen de directeur van het nieuwe poppodium in Venlo wordt. Hij zal samen met huidig ad interim directeur Tim Gaal en het team van Perron 55 de plannen uitwerken voor de bouw van het nieuwe poppodium in Venlo, waarvan de bouw inmiddels gestart is. De naam voor de opvolger van Perron 55 zal gekozen worden uit de inzendingen van het toekomstige publiek die gereageerd hebben op de oproep van de organisatie om mee te denken over de vorm en inhoud en zal rond de jaarwisseling bekend worden gemaakt.

Het is de verwachting dat het nieuwe Venlose poppodium in oktober de deuren kan openen voor het publiek. Tot die tijd kan de bouw van het toekomstige poppodium aan de Peperstraat gevolgd worden via de webpagina die elke tien minuten een foto maakt met een webcam. Deze fotostream is te zien via www.nieuwepoppodiumvenlo.nl. Tevens is er op deze pagina informatie te vinden over de bouw, de financiering, de programmering en de ambities van het podium. Daarnaast is er op de website praktische informatie te vinden over vacatures, vrijwilligersactiviteit en de openingsdatum.

Perron 55 organiseert vanaf 1 mei 2014 geen publieksactiviteiten meer. De oefenruimtes zullen tot de opening van het nieuwe poppodium in gebruik blijven. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg