Nieuw podium in Venlo

Verzin jij de nieuwe naam?

Ben Stam ,

Eind 2014 krijgt Venlo een nieuw poppodium. Nog voordat de schop in de grond gaat, roept de organisatie achter de nieuwe zaal iedereen op om mee te denken over de naam en de invulling van de zaal. Dus pak die kans.

De nieuwe poptempel zal verrijzen in hartje Venlo. Er komen één grote zaal en kleinere podia, oefenruimtes, een popcafé en diverse multifunctionele ruimtes, aldus de website. Omdat het een plek moet worden voor én door de stad, betrekt de organisatie onder het motto 'Join the club', mensen die mede vorm willen geven aan de uitstraling en de inkleuring van het podium.
 
Verwerk je ideeën, je visie en je wensen in één A3-poster die gebruikt zou kunnen worden voor een evenement in het nieuwe poppodium van Venlo. Je kan hieraan mee doen door je inzending te sturen naar info@nieuwepoppodiumvenlo.nl
 
De inzendingen gaan ook een rol spelen in de aanloop naar het nieuwe podium. Misschien dat zelfs je idee daadwerkelijk verwerkt wordt! Alle inzendingen worden in elk geval geëxposeerd tijdens de openingsweken eind 2014!
 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van het nieuwe podium.