Veel capriolen tijdens Tall Ships Veel capriolen tijdens Tall Ships

Een Brits feestje in de Muziekgieterij

, Mary Peeters

Veel capriolen tijdens Tall Ships

Een Brits feestje in de Muziekgieterij

Mary Peeters ,

In de Muziekgieterij treden vanavond Tall Ships uit Engeland op. Het voorprogramma is Aestrid uit Utrecht en mag het spits afbijten.

Tall Ships

Tall Ships

De zaal is snel gevuld als Aestrid begint met het optreden. De stemming zit er ook al snel in. Ze brengen hun nummers met verve en gaan helemaal in hun muziek op. Helaas ontbreekt het daarbij aan contact met het publiek.
 
Dan is het de beurt aan Tall Ships. De vier heren uit Brighton brengen hun eerste nummer 'T=0' en hebben het publiek direct in de ban. De muziek ligt lekker in het gehoor. Het wordt met veel plezier en enthousiasme gebracht. Tempo wisselingen in een nummer zijn vlekkeloos, het viertal is goed op elkaar in gespeeld. Voor zowel het nummer 'Best Ever', met snelle beats, of het rustige en melancholische Books, het publiek geniet ervan. De interactie tussen band en publiek daarbij, breng een fijne stemming in de zaal.
Tall Ships

Tall Ships

Als afsluiter komt Owen, de "Tour Monkey", bij het laatste nummer op het podium met een megafoon en brengt een alarm serenade. Het eindigt met een giga manifestatie van capriolen makende bandleden. Een show vol humor met een energieke afsluiting van een geslaagd optreden.

Tall Ships

Tall Ships

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg