Gezocht: Limburgs creatief talent voor Solar Weekend!

Inschrijven voor SolarTube kan nog tot 5 juni

Redactie ,

SolarTube daagt Limburgs creatief talent uit hun creativiteit in een filmpje te stoppen en hierdoor een kans te maken op het SolarTube-podium tijdens Solar Weekend 2012! De inschrijftermijn van SolarTube loopt bijna ten einde. Tot 5 juni kan creatief talent uit Limburg zich nog inschrijven en kans maken op een plekje op het SolarTube-podium van het Solar Weekend 2012 op 3, 4 en 5 augustus aan de Maasplassen bij Roermond. Op het SolarTube-podium is plaats voor muziek, dans, theater, cabaret; alles mag meedoen!

SolarTube is een nieuw project ontstaan uit de samenwerking tussen Solar Weekend en Stichting Popmuziek Limburg (SPL). SolarTube geeft door middel van een videowedstrijd de Limburgse creatieve wereld de kans zich te presenteren op een podium tijdens het festival Solar Weekend.

Muziek, dans, theater, cabaret; alles mag meedoen! In een filmpje van maximaal drie minuten presenteert de deelnemer, of groep, zijn kunsten en overtuigt het publiek van zijn plekje op het SolarTube-podium tijdens Solar Weekend. Het SolarTube-podium biedt maar liefst twee dagen lang plek voor winnende artiesten, waardoor ongeveer 20 talenten zich kunnen presenteren op het festival. Creatieven uit Limburg hebben nog een week de tijd voor het inzenden van een filmpje.
 
Interesse? Check www.spl.nl voor meer info. Daar vind je ook de mogelijkheid je in te schrijven.
 
Next Best band & Kunstbende
Buiten het SolarTube-concept zal ook Next Best Band, het muziekportaal voor Nederlandse muzikanten, twee podiumplekken vullen op het SolarTube-podium. Meer info hierover is te vinden op www.nextbestband.nl. Ook de Kunstbende laat van zich horen: Kunstbende Limburg zal tijdens haar Zomertour een stop maken tijdens Solar Weekend met een kleurrijke caravan. Meer info op www.kunstbendelimburg.nl.