3voor12 limburg nieuwsflits

Over Bruis, Nem-Q, Ane Brun en winnaars SolarTube

Redactie ,

In deze nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws van Limburgse bodem. Heb je zelf ook nieuws of tips uit de regio? Mail dit dan naar info@3voor12limburg.nl!

Nieuw album voor Nem-Q
Over twee maanden komt het nieuwe album van Nem-Q uit en om dit te vieren speelt de band de nieuwe plaat live in De Bosuil in Weert op vrijdag 21 september.  Kun je er niet bij zijn? Op vrijdag 31 augustus speelt Nem-Q een try-out show in De Lakei in Helmond. 
Meer info: www.nem-q.com

Isbells en Lili Grace en Kampvuurstage op Bruis Festival
Namen als Ozark Henry, Chef’Special, Infadels en Drive Like Maria prijkten al op het affiche van Bruis Festival. De organisatie heeft nu ook het Belgische Isbells en eveneens uit Belgie, Lili Grace toe kunnen voegen aan het programma.
En dan nog een nieuwtje: Dit jaar introduceert het festival de “Kampvuurstage”, een speciaal ingerichte plek op het festivalterrein met een kampvuur. De organisatie daagt muzikanten uit om de harten van de bezoeker te verwarmen met hun muziek om de sfeer van een zwoele nazomeravond te creëren. Op beide dagen krijgen muzikanten de mogelijkheid vanaf 20:00 het publiek te betoveren. Inschrijven is alleen mogelijk op locatie gedurende de betreffende dag. Meer info: www.bruismaastricht.nl

Ane Brun opent buitenpodium Roepaen Ottersum
Op de binnenplaats van het voormalige klooster van Roepaen Ottersum zullen in de zomerperiode buitenoptredens georganiseerd worden. De Noorse zangeres Ane Brun zal met haar band het eerste zomeroptreden geven en wel op vrijdag 17 augustus. 
Meer info: www.roepaen.com

Winnaars SolarTube bekend
Komende week is het weer tijd voor Solar Weekend in Roermond. In het kader van SolarTube werden Limburgse popacts opgeroepen een filmpje op YouTube-kanaal van Solar Weekend te zetten. De 15 meest bekeken artiesten mogen op het SolarTube-podium spelen. De winnaars zijn: Bizzle, Quramitry, Shady Ladies, Floor Burning, Vegas Diamond, Moose Da Beat, Hofbuskers, Come Miss Coma, Stroave, Kill All Pandas, Hugo Misure, SonA, Bastardi di Blues, Maryshade en Joey Valentino.