3voor12 limburg geeft weg 3voor12 limburg geeft weg

Win 2x2 kaarten voor Geleen Live met TIm Akkerman en MADI

, redactie

3voor12 limburg geeft weg

Win 2x2 kaarten voor Geleen Live met TIm Akkerman en MADI

redactie ,

3VOOR12/Limburg geeft regelmatig kaarten weg. Dit maal 2x2 kaarten voor Geleen Live met TIm Akkerman en MADI op zondag 18 december 2011. Hoe je die kaarten kunt winnen lees je als je verder klikt.

Win 2x2 kaarten voor Geleen Live met TIm Akkerman en MADI

Win 2x2 kaarten voor Geleen Live op zondagavond 18 december 2011 in De Hanenhof, Geleen, met Tim Akkerman (ex-Di-rect) en MADI (winnares Nu Of Nooit 2011).

"Na een uitverkocht Paradiso op 9 december is Tim Akkerman, ex-frontman van Di-Rect de grote hoofdact van de avond. Akkerman presenteerde onlangs zijn ‘nieuwe ik’ als singer-songwriter in zijn debuutalbum ‘ANNO’. Hij schreef zijn nummers vanuit een passie voor muziek en de keuze om dicht bij zichzelf te blijven. 

De Geleense zangeres MADI, die begin dit jaar haar naam vestigde op Pinkpop zal, begeleid door gitaar en piano, de supportact verzorgen. Deze combinatie garandeert een sfeervolle avond vol muziek. "

Wat moet je doen? Reageer door een e-mail te sturen naar de redactie: info@3voor12limburg.nl. Zet in de email je volledige naam, je adresgegevens en emailadres waarop we je kunnen bereiken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg