Als je iemand moet uitleggen wat popmuziek is, moet je die plaat opzetten Als je iemand moet uitleggen wat popmuziek is, moet je die plaat opzetten

De top 5 van Jan Renders

, Twan Bakker,

Als je iemand moet uitleggen wat popmuziek is, moet je die plaat opzetten

De top 5 van Jan Renders

Twan Bakker, ,

Jan Renders; Programmeur van de Fenix te Sittard en drummer bij Waitin' 4 Einstein benoemt zijn vijf favoriete albums allertijden.

De top 5 van Jan Renders

Jan Renders; Programmeur van de Fenix te Sittard en drummer bij Waitin' 4 Einstein benoemt zijn vijf favoriete albums allertijden: Het is niet zozeer een top 5 want 1 is niet beter dan 5. Maar het zijn wel wat mijn betreft iconen uit de pop geschiedenis. Er zijn natuurlijk platen gemaakt die even goed zijn maar ja je moet een keuze maken. #1 Joy Division - Unknown Pleasures. Hoe iemand zo zijn gevoelens muzikaal kan uiten, komt op deze plaat helemaal tot zijn recht. Subliem. Het is alleen niet aan te bevelen om deze plaat op een druilerige zondag te draaien en dan het boek 'De Walging' van Jean Paul Sartre te lezen... #2 R.E.M. - Out of Time De ultieme pop plaat. Als je iemand moet uitleggen wat popmuziek is, moet je die plaat opzetten. #3 Pearl Jam - 10. Het meest opmerkelijke debuut ooit. Geweldig. #4 Nick Cave and the Bad Seeds - The Good Son. Een van de mooiste ingetogen cd's die ik ken. Nick Cave op zijn best. #5 The Beatles - Sergeant Pepper. Fantastische plaat die de tijd waarin deze plaat is gemaakt musicaal vertaalt.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg