Documentaire Glenn Corneille

Limburgse pianist herdacht op Omroep Venlo

Pierre Oitmann, ,

Één van de dieptepunten in de Limburgse popmuziek van 2005 voltrok zich deze zomer. Pianist en liedjesschrijver Glenn Corneille verongelukte.
De Venlonaar, die bekend was van de landelijke televisie en samenwerkte met onder andere Gordon, Do en Boris, wordt op Omroep Venlo herdacht middels een speciale radiodocumentaire, die op 30 december wordt uitgezonden.

Limburgse pianist herdacht op Omroep Venlo

Omroep Venlo FM zendt op 30 december een bijzondere radiodocumentaire uit over Glenn Corneille. De Venlose pianist kwam afgelopen augustus door een ongeval om het leven. Joris Janssen, oud-stagiaire van de omroep en student aan de school voor de journalistiek in Tilburg, maakte een documentaire, waarin onder andere de ouders van Glenn en zijn broer en muziekvrienden aan het woord komen. Bijzonder is het moment waarin de moeder van Glenn een brief voorleest van de vrouw die Glenn vond, meteen na het ongeluk. Omroep Venlo zendt de radiodocumentaire uit op vrijdag 30 december 's middags van 13.00 tot 14.00 uur en 's avonds van 18.00 tot 19.00 uur.