Jaren na de BSE-catastrophe, toch nog problemen voor De Boerderij Jaren na de BSE-catastrophe, toch nog problemen voor De Boerderij

De Boerderij in Geleen: open, dicht, open, dicht

, Twan Bakker,

Jaren na de BSE-catastrophe, toch nog problemen voor De Boerderij

De Boerderij in Geleen: open, dicht, open, dicht

Twan Bakker, ,

De Boerderij 35 years of pure chaos;
Zoals bij meerdere clubs in de provincie het geval is, blijft de toekomst omtrent jongerencentrum de Boerderij onzeker. Maar gaan ze de deuren nu weer definitief open?
De Boerderij in Geleen: open, dicht, open, dicht

Na twee jaar zet de Boerderij haar deuren weer op een kiertje. Ja het mag weer, maar alleen kleinschalig luidt de opdracht. De Boerderij, sinds jaar en dag het jongerencentrum voor de underground van Limburg, wil beginnende bands vanuit Geleen en omstreken weer de kans geven om podiumervaring op te doen. Dus speel jij in een beginnende band en wil je optreden stuur dan een demo met biografie naar… de Boerderij (PIW) t.a.v Patrick Dereij Hofstraat 30 6161 AR Geleen. Mailen kan ook. Boerderijgeleen@hotmail.com. Heb jij ideeën over terugkomende feesten die passen binnen het concept van de Boerderij. Of wil jij meewerken en denken over programma binnen de Boerderij stuur dan een e-mailtje naar de Boerderij. Het mailadres is ook bedoeld voor mensen die op de hoogte gehouden willen worden van de ontwikkelingen binnen de Boerderij De organisatie laat weten ook op zoek te zijn naar mensen die mee willen helpen achter de bar tijdens activiteiten.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg