3voor12 Groningen

Line-up vierde editie winSUMMERfest bekend gemaakt

O.a. Library Card, Lewsberg, Ontaard, Vanity Box, Paracetamol en Colds te bewonderen in Winsum

Zaterdag zijn de namen voor winSUMMERfest IV bekend gemaakt. Met een welgemeend ‘Bam!’ werd op Instagram een bericht gedeeld met de achttien namen van acts die op 13 juli 2024 in Winsum komen spelen. Het gratis underground muziekfestival in het mooiste dorp van Nederland biedt een line-up waar veel liefhebbers van zullen smullen: AC Berkheimer, Autorijdend Nederland, Dishes, Inside Job, Library Card, Ter Ziele, Krontjong Devils, Waterschade, Naive Set, Lewsberg, Paracetamol, Colds, Suffering Quota, Ultimate Crumpets, Ontaard, Vanity Box, WATERBOLK en M.U.G. 

Een paar opvallende namen? Het Rotterdamse Library Card speelt dit jaar ook op Into The Great Wide Open en de Groningse electropop-act Colds zal voor het eerst op een podium te bewonderen zijn. Het belooft dus sowieso een bijzonder festival te worden.

winSUMMERfest is een jaarlijkse underground muziekfestival in het mooiste dorp van Nederland. Met onder andere indie, punk, metal, pop en hardcore. De vierde editie is op zaterdag 13 juli 2024, van 19.00 uur tot 01.00 uur. De acts spelen op diverse locaties op loopafstand van elkaar in de dorpskern van Winsum. 

Entree is nog steeds gratis, maar een donatie zal zeker gewaardeerd worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12