3voor12 Groningen

Derde en (voorlopig) laatste Van Groningse Bodem-sessie met Simona, Ylvalie en Dan and the Middle Men

Kom langs op 2 juni!

Time flies when having fun... Zo is het volgende week op 2 juni alweer tijd voor de derde, en voorlopig laatste, Van Groningse Bodem-sessie. Op deze avond gaan we er knallend uit voor de zomer. We hebben een afwisselend programma met Simona, Ylvalie en Dan and The Middle Men voor je samengesteld. En dat is niet alles. POPgroningen organiseert voor onze sessie hun Grunn Music Vrijmibo voor de Groningse scene. Ben je een maker, organisator of op een of andere manier betrokken bij de muziekscene kan je hier mixen en mingelen met gelijkgestemden! 

Wij gaan daarna zoals gewoonlijk om 20:30 los met de eerste act. Simona combineert in haar muziek R&B met aanstekelijke popmelodieën. Momenteel is ze bezig haar band opnieuw te formeren, maar ook in haar eentje kan ze wel een showtje geven. Het is het eerste optreden sinds haar album Purple Clouds uitkwam deze maand. We zijn erg benieuwd hoe deze nummers live gaan klinken!  

Daarna gaan we verder met YLVALIE. Vorige maand presenteerde ze haar debuutalbum in EM2, maar deze singer songwriter draait al wat langer mee mee. Inmiddels heeft ze een sterke band om zich heen verzameld en een enerverende liveact opgebouwd. Haar muziek is emotioneel en melancholisch, maar weet dit op verrassende wijze te combineren met soul en bluesinvloeden. Geen alledaagse kost dus. 

We sluiten de avond tot slot af met een lekkere dosis rockmuziek. Dan and the Middle Men kwam vorig jaar met hun single The Haze verrassend hoog binnen in onze eindejaarslijst Het Beste Van Groningse Bodem. De afgelopen tijd hebben ze veel geïnvesteerd in het opbouwen van een geduchte live-reputatie. Zo stonden ze eerder deze maand al op Graspop. We zijn erg benieuwd wat ze 2 juni overlaten van de kelder in Vrijdag. 

Net als vorige maand is er een kaartverkoop. Kaarten kosten 3,- euro en zijn te verkrijgen via deze link. Kaartverkoop aan de deur is alleen digitaal mogelijk. Geen cash. 

Wie geïnteresseerd is in de Grunn Music Vrijmibio van POPgroningen kan zich hier aanmelden. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12